adidas sl20 primeblue grijs

Have a question? Need to file a bug report? Have a suggestion of how we can improve the site? Need help with a lesson or homework on our site? Find it all here!
User avatar
g9ip6iwx
First Year
Posts: 3
Joined: Tue Nov 17, 2020 3:45 am

adidas sl20 primeblue grijs

Post by g9ip6iwx » Tue Nov 17, 2020 4:04 am

Image
Als je hardloopschoenen comfortabel zitten, denk je niet aan je voeten. Je schoenenftwr.com denkt erover om nog wat verder te gaan. Of een beetje sneller. Je bent vrij om jezelf te pushen in deze adidas hardloopschoenen. Het bovenwerk van mesh is ademend en ondersteunend. Demping in de tussenzool is licht genoeg voor explosieve snelheid en responsief genoeg voor totaal comfort. 3-Stripes geïnspireerd op Japanse kalligrafie zorgen ervoor dat ze er extra snel uitzien.

Met het nieuwe Lightstrike dempingsmateriaal van adidas biedt de adidas SL20 adidas schoenen dames wit een lichte en veerkrachtige rit, perfect om het tempo op te pakken. Deze snelheidsduivel is ook uitgerust met een nieuw torsiesysteem in de middenvoet om ongewenste bewegingen te verminderen en een veerkrachtig gevoel bij de teen toe te voegen. Bereid je met vertrouwen voor op je run met de adidas SL20.

Onder de voet biedt de Continental Rubber-loopzool uitstekende tractie en duurzaamheid terwijl de schoen licht blijft. Afgewerkt met een mooi ademend adidas sl20 primeblue grijs bovenwerk van mesh, blijft deze SL20 lichtgewicht met behoud van een mooie lockdown in de middenvoet. Als je op zoek bent naar die ongrijpbare PR, voeg dan een paar adidas SL20's toe aan je collectie.

De adidas SL20 valt qua maat. Sommige smalle voetteksten kunnen wat wallen in de teenendoos opmerken wanneer ze de schoen strak aantrekken. Dit Nieuwe uitgave is het resultaat van de manier waarop Adidas de tong aan het bovenwerk heeft genaaid. De tong / bovenste combo had beter kunnen worden uitgevoerd, maar in de praktijk irriteerde het overtollige materiaal van de teenendoos me niet en zat het niet in de weg. Dit is waar het gebruik van een flexibel gaas helpt om het probleem te verbergen. De dunne tong kan ook een beetje worden opgevouwen tijdens het aantrekken van de schoen, maar het treklipje helpt om dat op te lossen.

https://www.schoenenftwr.com/